Halloween csontvázfüzér dekoráció

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703407547 hétköznap 9-18 óra között.
690 Ft
-33%
Eredeti ár: 1,035 Ft
db

Halloween csontvázfüzér dekoráció

Várod már október utolsó napját, a Halloweent? Magyarországon is egyre elterjedtebb Halloween ünnepe, amely világszerte az egyik legvidámabb, legbolondosabb estének számít – díszítsd fel lakásod te is ezzel a csontvázfüzérrel!

Nem csak töklámpás készítésével, ijesztő jelmezekkel és sminkekkel lehet távol tartani az ártó szellemeket a mindenszentek előtti éjszakán, a Halloween partik idején, de lakásodat is feldíszítheted különféle alkalomhoz illő dekorációkkal. Ez a 15 cm magas, csontvázakat mintázó figurákból készült füzér egyszerre mókás és rémisztő is egyben, kiválóan illik a Halloween hangulatához.

A 152 cm hosszú zsinórra lógatott figurákat elhelyezheted a bejárati ajtó fölött, de akár az ablakból is riogathatsz velük. 3 év alatt nem, 14 éves korig pedig felnőtt felügyelete mellett ajánlott a használata.

Főbb jellemzők:

  • Halloween csontvázfüzér dekoráció
  • 4 db 15 cm magas csontváz összefűzve
  • 152 cm hosszú zsinór
  • Mérgező anyagot nem tartalmaz
  • Dekoráció
  • 3 év alatti gyermek kezébe ne kerüljön

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703407547 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db