Karácsonyi Fényjégcsap Füzér Kültéri És Beltéri 480 LED – Hideg Fehér - 12 Méter

Szállítás: 1,490 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703407547 hétköznap 9-18 óra között.
16,990 Ft
db

Karácsonyi fényjégcsap füzér kültéri és beltéri 480 LED – Hideg fehér - 12 méter

Karácsonyi fényjégcsap füzér kültéri és beltéri – Hideg fehér

Gondolj bele milyen csodásan mutat egy fényjégcsap a bejárati ajtód felett, vagy éppen a teraszon! Sőt, még az ablakok is gyönyörűen dekorálhatóak vele! Az ereszcsatornáról nem is beszélve!

Varázsolj bűbájos ünnepi hangulatot otthonodba fényjégcsapjainkkal! Klasszikus karácsonyi világítás, amely nem hiányozhat egy otthonból sem! Gyönyörű és lélegzetelállító. Az a jó benne, hogy akárhova helyezed, mindenhol nagyon jól mutat! Feldobja a lakásod minden pontját. Előszeretettel dekorálják vele a korlátot, ablakokat, és az ereszt is. Multifunkcionális.

Funkcióink:

8 program funkció közül választhatsz, a folyamatosan világítótól kedzve, a szemet gyönyörködtetően csillogón át.

Memória funkciójának köszönhetően, beállíthatjuk, hogy bekapcsoláskor a legutóbb használt program ismétlődjön újra, nem kell bajóldni minden nap az újra kalibrálással.

Időzítőkapcsolójának hála, beállíthatjuk, hogy mikor kapcsolódjon fel automatikusan minden nap, onnantól pedig 6 órán keresztül folyamatosan világít, majd automatikusan lekapcsolódik.

Remek választás ha tündéri ünnepi maskarába szeretnéd öltöztetni otthonod!

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703407547 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket  GLS futárszolgálat szállítja ki a SkyMarket raktárából, melynek szállítási díja utánvét esetén 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 15 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a GLS szállítja el, mely költsége: 2290 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 0711766931179
Csomagszám: 1 db