Napelemes utcai LED reflektor mozgásérzékelővel és távirányítóval (W778B)

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703407547 hétköznap 9-18 óra között.
5,990 Ft
-0%
Eredeti ár: 5,999 Ft
db

Napelemes utcai LED reflektor mozgásérzékelővel és távirányítóval (W778B)

Nagy teljesítményű és nagy fényerejű kültéri reflektort keresel, amit szakember segítsége nélkül is fel tudsz szerelni? Örülnél, ha nem kéne a villanyhálózat kiépítésével bajlódni, s mindemellett azt sem bánnád, ha készüléked környezet- és pénztárcabarát lenne? Ez az indukciós, kültéri napelemes LED reflektor jó választás lehet számodra!

A ledes reflektor praktikus kialakításának köszönhetően egyszerűen falra szerelhető. A készülék működése igencsak gazdaságos: napközben a napenergia segítségével feltölti az akkumulátorát, sötétedés után pedig felkapcsol.

A lámpa világítási módját a mellékelt távirányítóval szabályozhatod:

 1. Indukciós mód: mozgást érzékelve a lámpa erős fénnyel világít, majd a mozgás megszűnését követően 20 másodperccel kikapcsol.
 2. Indukciós mód + kis fényerő: az előbbihez hasonlóan a mozgásérzékelő hatására a lámpa erős fénnyel világít, majd a mozgás megszűnését követően kb. 50%-os fényerőre vált.
 3. Csökkentett fényerő: a lámpa 50%-os fényerővel folyamatosan világít.

A készülék hálózati áramtól függetlenül működik, a csapadék szembeni ellenállást pedig az IP65 szabvány szerinti vízállóság biztosítja.

Főbb jellemzők:

 • Kültéri napelemes reflektor
 • Ledek száma: 126
 • Méret: 39x19,5x3 cm
 • Távirányítós
 • Mozgásérzékelős
 • Ki-be kapcsoló gomb
 • Választható világítási mód
 • Falra szerelhető

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703407547 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db