Szívecskés virágágyás szegély, kerítés Fehér

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703407547 hétköznap 9-18 óra között.
1,390 Ft
-18%
Eredeti ár: 1,690 Ft
db
Rugalmas anyagból készült. Esztétikusan kialakított...

Rugalmas anyagból készült. Esztétikusan kialakított. Választható színek: fekete, fehér Könnyedén összeilleszthető A termék tulajdonságai: Teljes méret (leszúróval együtt): 61 x 30 cm Leszúrótüske méret: 8 cm Szín: fekete, fehér Alak: szívecske Anyag: műanyag Rugalmas: igen Mit rejt a termék doboza? leszúrható műanyag tüske Határold el veteményesed, virágágyásod vagy pázsitod, netán készíts egy kerti utat otthonodban ezekkel a stílusos kis kerítésekkel! Erős műanyagból készült, amely elég rugalmas ahhoz, hogy akár egy kört alkoss vele. Összeillesztésük könnyedén megoldható. Elhelyezésük a földbe egyszerűen történik, csupán bele kell nyomnod a leszúrókat a földbe és már kész is. Készíts kerti utakat, vagy kerítsd el növényeidet dizájnosan.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36703407547 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db